EN
Szarvas Law Firm logo
Leaders in Law logó

dr. Szarvas Júlia

ügyvéd, partner

Karrierje során 16 évet töltött BIG4 cégekkel, illetve nagy könyvelő cégekkel együttműködő ügyvédi irodáknál. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik olyan tranzakciók kezelésében, ahol a jogi, adózási és számviteli szempontokat egymásra tekintettel szükséges kezelni.
Nagy gyakorlata van társasági jogi ügyletek kezelésében és ahhoz kapcsolódóan külföldi befektetők részére nyújtott tanácsadás területén. Komplex zöldmezős, M&A és restrukturálási tranzakciókban nyújt szolgáltatást ügyfelei részére.
Számos nemzetközi ügyfélnek nyújt rendszeres tanácsot társasági jogi, ingatlanjogi, kereskedelmi és munkajogi ügyekben.
Speciális területei közé tartozik az adatvédelem és az elektronikus aláírással kapcsolatos szabályozás.

dr. Törő Zsófia

ügyvéd, partner

Zsófia ügyvédjelöltként, majd 2016-tól ügyvédként egy BIG4 cég mellett működő ügyvédi irodában tevékenykedett, ahol munkajogi tanácsadásra szakosodott. Több mint nyolcéves tapasztalattal rendelkezik nemzetközi és magyarországi ügyfelek támogatásában foglalkoztatási rendszerük ki- vagy átalakításában, munkaviszonyok megszüntetésében és munkaügyi vitákban.
Széleskörű tapasztalatot szerzett olyan komplex problémák azonosításában és megoldásában, amelyeknek egyszerre van jogi, adózási, társadalombiztosítási és bérszámfejtési oldala is.
A munkajogi tanácsadás mellett gyakorlata van társasági jogi ügyekben, határokon átnyúló és belföldi egyesülések lebonyolításában, kereskedelmi szerződések készítésében és adatvédelmi kérdések megválaszolásában is.

dr. Pozsár András

ügyvédjelölt, junior associate

András ügyvédjelölt, az Eötvös Loránd Tudományegyetemen diplomázott.

Az egyetemi évei alatt három évig egy nemzetközi ügyvédi irodában dolgozott gyakornokként. Az egyetem elvégzése után egy BIG4 cég mellett működő ügyvédi irodában, majd egy hazai butik ügyvédi iroda corporate csoportjában szerzett tapasztalatot, főleg társasági jogi feladatokban és M&A tranzakciókban, valamint kereskedelmi szerződések készítésében.
A társasági jog és M&A mellett általános kereskedelmi szerződésekkel is foglalkozik.

Angolul folyékonyan beszél.

dr. Sziráki Edit

ügyvédjelölt, junior associate

Edit ügyvédjelölt, 2020 nyarán végzett az ELTE jogi karán ezt követően szeptemberben csatlakozott irodánkhoz.

Az egyetem során számos területen dolgozott gyakornokként. Tapasztalatot szerzett átfogó jogi tanácsadás terén egy napi fogyasztási cikkeket értékesítő globális vállalat jogi osztályán, majd egy nagy nemzetközi ügyvédi iroda munkajogi és adatvédelmi csoportjában elmélyült tudást szerzett mind a nemzetközi ügyfelek munkajogi támogatásában, mind az adatvédelem egyes területein.
Kiemelten foglalkozik a munkajog és az adatvédelem területével, különösen ezek kapcsolódási pontjaival.

Angolul folyékonyan, németül társalgási szinten beszél.

dr. Kővári-Csősz Orsolya

ügyvédjelölt, junior associate

Orsolya ügyvédjelöltként dolgozik irodánkban. Diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte, majd ezt követően csatlakozott csapatunkhoz.

Az egyetemi évei alatt dolgozott nagy nemzetközi irodában és hazai butik ügyvédi irodában egyaránt, ahol tapasztalatot szerzett elsősorban a társasági jog, a compliance és az ingatlanjog területein.

Irodánkban foglalkozik többek között a társasági jog, a munkajog, a kereskedelmi jog és a compliance területeivel.

Magyar anyanyelvén kívül angol nyelven is tárgyalóképes.